De Vlaamse Ondernemer lanceert nieuwe portaalsite DVO.be

FacebookTwitterLinkedIn

De Vlaamse Ondernemer (dVO) lanceert zijn nieuwe portaalsite DVO.be. Het platform biedt accurate informatie over bedrijven en data van de toekomst. Met het nieuwe concept wil dVO elke ondernemer aanspreken. De portaalsite is evenwel veel meer dan zomaar een informatieplatform.

Met Mijn Markt ontwikkelde dVO een handige tool voor zijn abonnees, die voor hen niet alleen gevalideerde informatie op hun maat filtert, maar tevens lead en lead information binnen hun bereik brengt.

dVO bereikt als zakelijk kanaal en netwerk met zijn online- en printkanalen maandelijks meer dan 100.000 ondernemers. Op zijn vernieuwde platform kunnen gebruikers klanten vinden, concurrenten volgen of met de juiste partners connecteren. Alles draait bij dVO om data en informatie van de toekomst. Uniek aan deze informatie is dat het gaat over waar bedrijven naar toe gaan in de toekomst. Dat blijkt onder meer uit de tijdsas die impliciet aangeeft welke richting de betrokken bedrijven uitgaan. Dergelijke content impliceert tal van partnerships. En dat is net waar we in Vlaanderen nog heel wat kansen laten liggen.

Gebruikers vinden op de website info over groeibedrijven, start-ups of uitdagingen waar gevestigde waarden mee kampen. De aandachtige lezer ontdekt zo bedrijven waarvoor hij of zij iets kan betekenen. Op die manier verricht dVO al heel wat vooronderzoek en kunnen business developers veel gerichter nieuwe leads benaderen en op de hoogte blijven van hun klanten.

Mijn Markt

Voor abonnees ontwikkelde dVO Mijn Markt als essentieel onderdeel van zijn nieuwe portaal. Deze handige tool zorgt dat de abonnee enkel de info ziet die er voor hem of haar toe doet. Bovendien beslist men als gebruiker wanneer men bepaalde informatie wil consumeren. Zo schakelt dVO de vluchtigheid en toevalligheid zoals die vandaag online bestaat uit.

Mijn Markt bewaart de nuttige informatie over nieuwe of bestaande klanten tot de aanvrager die gezien of behandeld heeft. Zo filtert en publiceert het platform duizenden berichten, die ondernemers en hun medewerkers helpen bij het uitvoeren van hun job en het aanboren van nieuwe kansen. Aan de hand van Mijn Markt kan de abonnee of gebruiker nieuwe leads of lead information ontvangen, opportuniteiten bij bestaande klanten ontdekken, zijn concurrenten volgen en op de hoogte van zijn partners blijven.