Consortium 12-12 blijft groeien: ook Transfer roept op tot steun

FacebookTwitterLinkedIn

Transfer en verschillende themazenders steunen eveneens het Consortium 12-12 met een 30-seconden spot. Met deze actie roept de reclameregie op tot donaties voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

De leden van Consortium 12-12 doen een gezamenlijke oproep om de slachtoffers van de crisis in Oekraïne te helpen. Het doel van deze gezamenlijke actie is het inzamelen van de nodige fondsen om humanitaire operaties te financieren in Oekraïne en in de omliggende buurlanden die te maken hebben met een sterke toestroom van vluchtelingen uit Oekraïne.

Transfer steunt deze campagne met een 30-seconden spot die op verschillende thematische zenders zal worden uitgezonden. Met deze actie roept “The House of Thematics” op tot donaties voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. De commercial zal te zien zijn op National Geographic, FOX, Kanaal Z, EclipsTV, Xite, Eleven Sports, Pro League, Cartoon Network, Studio 100, Ment en Sport 10. Deze focus op solidariteit zal vanaf donderdag 9 maart te zien zijn.