Barbara Janssens en Hans Van Goethem versterken FINN als Account Director

FacebookTwitterLinkedIn

Strategisch communicatiebureau FINN versterkt zich met twee nieuwe Account Directors: Barbara Janssens (Port of Antwerp) en Hans Van Goethem (VRT). “Hans en Barbara zijn allebei oude bekenden van het kantoor, dus sowieso is het een blij weerzien. Ze delen onze drive om dingen in beweging te zetten“, aldus Managing Partners Kristien Vermoesen en Raf Weverbergh.

Barbara Janssens startte haar carrière als pers- en communicatiemedewerker voor een federaal minister en de International Labour Organization. De laatste jaren specialiseerde ze zich in corporate communicatie bij organisaties als Port of Antwerp en Essent (RWE).

Hans Van Goethem werkte als journalist voor publicaties als Knack, De Morgen, Het Nieuwsblad en Gazet van Antwerpen. In 2014 maakte hij de overstap naar de VRT, waar hij optrad als woordvoerder en communicatieadviseur.

Kristien Vermoesen, Managing Partner bij FINN, vertelt: “Barbara en Hans brengen ervaring mee in domeinen waar FINN sterk staat: communicatie rond complexe projecten en duurzaamheid, het bouwen van purpose-gedreven merken, thought leadership en ondersteuning van CEO’s in heldere, krachtige communicatie. Daarnaast hebben ze allebei een stevig track record op het vlak van crisiscommunicatie. We delen met hen allebei een drive om dingen in beweging te zetten.