Laat u op 9 juni inspireren door de beste corporate video’s tijdens de Video Experience Day

FacebookTwitterLinkedIn

Het is bijna zover! De 23ste editie van de Video Experience Day staat voor de deur. Met een heuse awardshow en een inspirerend namiddagprogramma zetten AP Hogeschool Antwerpen en Kanaal Z opnieuw de meerwaarde van corporate video in de verf. In combinatie met een unieke netwerkgelegenheid staat dat garant voor een zeer interessante dag.

De beste corporate video’s als inspiratiebron

De uitdrukking ‘een beeld zegt meer dan 1.000 woorden’ blijft ook tussen alle razendsnel evoluerende communicatietrends overeind. Video is een krachtig medium dat op een snelle manier een boodschap overbrengt. U legt er complexe materie op een makkelijke manier mee uit en maakt er uw boodschap persoonlijker mee. Ook laat videocommunicatie u toe om tekst, beeld en muziek te combineren tot een indrukwekkend resultaat.

Bent u benieuwd naar hoe bedrijven corporate video tegenwoordig inzetten als communicatietool? Wilt u de beste bedrijfsfilms van het voorbije jaar ontdekken? Of komt u graag in contact met collega’s uit de marketing-, communicatie- en creatieve sector? Dan mag u de Video Experience Day op donderdag 9 juni 2022 echt niet missen. Dit unieke evenement bekroont al jarenlang de beste corporate video’s van het land en toont de kracht van video via leerrijke inspiratiesessies en boeiende sprekers.

Wat kan u allemaal verwachten?

De Video Experience Day heeft heel wat te bieden. Zo ontdekt u tijdens de keynotepresentatie de resultaten van een gloednieuw academisch onderzoek over het belang van VR-communicatie voor bedrijven en organisaties: welke toegevoegde waarde heeft virtual reality voor uw bedrijf? Naar goede gewoonte kunt u na de awardshow terug netwerken met collega’s uit verschillende sectoren. U bent van harte welkom op donderdag 9 juni in Kinepolis Brussel.

Meer info en tickets zijn verkrijgbaar op www.videoexperienceday.be.

Bekijk het event in de Agenda.