Aurélie Janssens versterkt het team van Coopr in Antwerpen

FacebookTwitterLinkedIn

Het PR- en communicatiebureau Coopr versterkt zijn team met Aurélie Janssens als communicatie-consultant. Ze maakt de overstap van The Walt Disney Company waar ze 6,5 jaar aan de slag was als PR & Marketing Coördinator Park & Resorts. Met deze aanwerving wilt Coopr de groeiende klantenportefeuille nog beter servicen.

Dorien Cox, Managing Director Coopr België: “We voelden al langer dat een sterk consultant profiel een enorme aanwinst voor ons team zou zijn. Met de komst van Aurélie halen we jarenlange ervaring bij een internationale speler in huis. Hierdoor kunnen we onze bestaande klanten nog beter helpen met hun communicatievraagstukken, en tegelijkertijd geeft het ons ruimte om te kijken naar nieuwe projecten.” 

Aurélie Janssens: “Een agentschap met de juiste attitude, professionaliteit en gedrevenheid zet ik graag mee verder op de Belgische kaart. Na een mooie 6,5 jaar ervaring in de magische wereld van The Walt Disney Company heb ik ongelofelijk veel zin om deel uit te maken van het mooie parcours dat Coopr in België aan het neerzetten is. Samen met klanten onze grenzen en die van het PR-vak verleggen is alvast een passie die we allebei delen.”

Samen met Managing Director Dorien Cox vormen Naomi Vangestel, Julie Geilenkirchen en vanaf nu ook Aurélie Janssens het team van Coopr België. Vanuit het kantoor in Antwerpen werken zij voor klanten als Netflix, Thalys, Takeaway.com, innocent drinks, International Workplace Group, Moduleo, TAGMAG, Stad Antwerpen, Domino’s Pizza, Meetic en VVV Texel.