Laden Evenementen

WE MEDIA: Infosessie MediaSpecs

15:00 - 16:30
FacebookTwitterLinkedIn

Om een plaats te bieden aan onze leden voor overleg, om informatie uit te wisselen, formele en informele discussies te voeren, om een forum te geven waar uitgevers en professionele media elkaar ontmoeten, waar we tot gezamenlijke standpunten komen, waar we informatie en best practices met elkaar uitwisselen… stellen we op 13 december een nieuwe online infosessie voor in samenwerking met MediaSpecs.

De MediaSpecs Database biedt al meer dan 10 jaar een podium voor (Belgische, Luxemburgse en Franse) reclameregies en uitgevers die hun media en reclamemogelijkheden extra in de kijker willen zetten.

Op 22-11-’21 lanceerde MediaSpecs haar nieuwe database. Naast de reeks bestaande informatie (waaronder reclametarieven, redactionele kalenders, technische gegevens en contactgegevens van sales en redactie) en gekende zoekmogelijkheden (selecties maken op basis van thema, doelgroep, sector, mediumtype, omgeving en regio), zijn er met de nieuwe database extra functionaliteiten bijgekomen.

Op maandag 13 december vindt er een tweetalige Zoom-sessie plaats. De deadline van de inschrijvingen is op woensdag 8 december.