Laden Evenementen

UBA Online Executive Forum: Media Purpose met Ben Jansen en Geert Debruyne

17:00 - 18:30
FacebookTwitterLinkedIn

Interactief debat

Het Online Executive Forum is een nieuw initiatief van UBA. Het concept: we verzamelen een twintigtal leden om een interactief debat te voeren en elkaar te inspireren rond een specifiek onderwerp, dit onder begeleiding van een expert. We richten ons hierbij specifiek naar CEO’s en C-level marketing- en communicatieverantwoordelijken.

Op donderdag 25 maart van 17u tot 18u30 wordt het UBA Online Executive forum een interactief debat met Ben Jansen, Chief Commercial Officer bij DPG Media, en Geert Debruyne, CEO fma Belgium.

Wat is de zin van media anno 2021? Welke rol is weggelegd voor lokale media? Houdt klassiek adverteren nog steek? Wat met “context”, zowel online als offline. Welke garanties kunnen media nog geven? Wat met ROI en effectiviteit? Hoe gaan lokale mediabedrijven en uitgevers om met de dualiteit tussen commercieel belang en maatschappelijke verantwoordelijkheid? Ga in debat met Ben Jansen en Geert Debruyne.

Volgende onderwerpen komen aan bod

  • Open debat
  • Zin en onzin van lokale mediabedrijven
  • Hoe gaan lokale mediabedrijven en uitgevers om met de dualiteit tussen commercieel belang en maatschappelijke verantwoordelijkheid?
  • Moeten/mogen/kunnen adverteerders of commerciële boodschappen geweigerd worden omwille van ethische redenen, gezondheid, duurzaamheid?
  • Kunnen lokale mediabedrijven dezelfde ROI of performance bieden als online platformen?