Laden Evenementen

UBA Discover It: Brain Computer Interface

13:30 - 14:30
FacebookTwitterLinkedIn

Ieder decennium duikt er weer een nieuwe manier op om te interageren met machines. Wat wordt na de computer, de smartphone en stemtechnologie de nieuwe manier die ingang vindt in ons dagelijkse leven? Het antwoord is Brain Computer Interface (BCI). Daarmee bedient u ieder denkbaar toestel, zoals uw televisie, en zoekt u zelfs op het internet door alleen maar uw hersenen te gebruiken. BCI zal aan de basis liggen van een nieuwe, technologische soort: de augmented human.

Wat is het precies? Hoe werkt het? Hoe zal het het consumentengedrag en bijgevolg de strategie├źn van marketeers veranderen? Een antwoord op al die vragen krijgt u tijdens deze sessie, waarin u ook ontdekt dat grote bedrijven zoals Facebook, Samsung, Mattel, Mondelez en Elon Musk met Neuralink nu al zwaar investeren in deze nieuwe manier van communiceren tussen mens en machine.

Topics

  • De oorsprong van Brain Computer Interface
  • De middelen die nodig zijn om BCI te laten werken en de invloed ervan op marketing
  • Ethische overwegingen en de toekomst van BCI

Voor wie?

Dit webinar is geschikt voor iedereen, ongeacht uw rol binnen uw bedrijf en de sector waarin u actief bent. U hebt ook geen technische voorkennis of achtergrond nodig.

Spreker

Damien D’Ostuni, Head of Innovation & Activation, Wavemaker