Laden Evenementen

UBA Book It: Videomarketing like a PRO

12:00 - 13:00
FacebookTwitterLinkedIn

Tijdens een online meeting nemen we u mee naar de essentie van relevante nieuwe boeken over marketing & communicatie. Voor iedereen die op de hoogte wil blijven maakt UBA een selectie van relevante boeken. Vervolgens nodigen we de auteur uit om de krachtlijnen van het boek toe te lichten in een videomeeting. Zo bent u meteen mee met de boeken die ertoe doen.

Videomarketing like a PRO (Clo Willaerts)

Al jarenlang blijkt uit trend reports dat webvideo’s aan populariteit winnen. Steeds meer mensen bekijken filmpjes op YouTube of TikTok, of nemen deel aan livestreamevenementen op Facebook en Twitch. Logisch dus dat veel liefhebbers zelf video’s zijn beginnen te maken. En sommige van hen hebben er aardig wat geld mee verdiend.

Toen in maart 2020 de wereld plots veranderde, was video van de ene dag op de andere geen leuk hebbedingetje meer maar een essentiële tool voor elk bedrijf. ‘Video Marketing like a PRO’ is een praktische gids voor al wie content wil aanbieden aan een groeiend online publiek – zelfs als u nog geen ervaring hebt in audiovisuele productie.

Spreker

  • Clo Willaerts, Digital Marketing Expert