Laden Evenementen

UBA Book It: Respond!

13:30 - 14:30
FacebookTwitterLinkedIn

Tijdens een online meeting nemen we u mee naar de essentie van relevante nieuwe boeken over marketing en communicatie. Voor iedereen die op de hoogte wil blijven maakt UBA een selectie van relevante boeken. Vervolgens nodigen we de auteur uit om de krachtlijnen van het boek toe te lichten in een videomeeting. Zo bent u meteen mee met de boeken die ertoe doen. Deelname aan een UBA Book it is gratis.

Reinventing organisations concreet toegepast in elke organisatie. Zelforganisatie, Heelheid en Evolutief doel: met deze drie doorbraken verhoogt dit boek de ability to respond van jouw organisatie. In zijn kenmerkende toegankelijke stijl, gebaseerd op uitgebreid onderzoek in verschillende organisaties, kwam Roeland Broeckaert tot een methode die jouw organisatie kan helpen duurzaam te transformeren tot een veerkrachtige responsieve organisatie.

Respond! neemt je mee in negen fasen die je kan doorlopen om in evenveel maanden nieuw leven te geven aan je team of organisatie door een natuurlijke transformatie. Het langverwachte boek dat de filosofie van Frederic Laloux vat in een concrete methodiek.