Laden Evenementen

UBA Book It: Balancez vos ondes positives (Online)

13:30 - 14:30
FacebookTwitterLinkedIn

Tijdens een online meeting nemen we u mee naar de essentie van relevante nieuwe boeken over marketing en communicatie. Voor iedereen die op de hoogte wil blijven maakt UBA een selectie van relevante boeken. Vervolgens nodigen we de auteur uit om de krachtlijnen van het boek toe te lichten in een videomeeting. Zo bent u meteen mee met de boeken die ertoe doen. Deelname aan een UBA Book It is gratis.

Marc Vossen deelt zijn visie op geïnspireerd en inspirerend leiderschap. De auteur baseert zich op de groei van een goedlopende Belgische mediagroep om toelichting te geven bij de transformatie die hij en zijn bedrijf doormaakten naar meer collectieve intelligentie, engagement en welwillendheid. Samen met Valérie Malisse onthult Marc nieuwe manieren van denken en andere gedragspatronen die steunen op teamspirit, een omgeving waar zelfontplooiing en economisch succes vooropstaat.

Balancez vos ondes positives
door Marc Vossen

“Balancez vos ondes positives” vertelt over de opkomst van een volslagen nieuwe manier om over bedrijven te denken. Het boek beschrijft niet een of ander theoretisch model of utopie, maar een realiteit die zich onder onze ogen voltrekt. De bedoeling is om concreet en tot in de puntjes uit te leggen hoe u een organisatie opzet en draaiende houdt, waardoor u gaat inzien dat geïnspireerd en inspirerend leiderschap niet alleen mogelijk is, maar ook efficiënt, menselijk en zinvol. Het boek vertelt u hoe u, met beide voeten op de grond en een onwankelbaar geloof in de goedheid van de mens, een bedrijf uitbouwt dat een écht avontuur is, waar de mensen die er toe bijdragen hun eigen geluk en succes uit halen.

Leer aan de hand van bezielende voorbeelden en getuigenissen hoe u een meer authentieke, solidaire en vrije omgeving creëert, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.