Een activiteit bekendmaken? Laat het ons weten.

Laden Evenementen
18:00 - 23:00

Effie Awards

De Effie Awards eren alle vormen van effectieve marketingcommunicatie en de bedrijven en individuen die effectief werk creëren.

Meer weten
18:00 - 23:30

IAB Mixx Awards

The IAB Mixx Marketing and Interactive Excellence Awards are a recognition for the best digital cases of the year. The event is organized in Belgium by the Belgian Association Of Marketing and Best of Publishing.

Meer weten
Dit evenement duurt de hele dag

Orbit by PUB

Op 22 oktober staat de derde editie van Orbit by PUB op het programma. Dit jaar staat het event rond duurzame ontwikkeling in de marcom-sector in het teken van transparantie.

Meer weten
18:00 - 23:59

BeCommerce Awards

Vele duizenden consumenten beoordelen samen met de jury de Belgische webshops. De uitreiking van al deze prijzen zal plaatsvinden op 22 oktober.

Meer weten
09:00 - 17:00

BeGeo

Het Nationaal Geografisch Instituut, met de steun van TMAB Business Events organiseert voor de vijfde maal BeGeo, het nationaal congres met beurs rond geo-informatie waar zowel de overheid, de privésector als de onderzoekswereld elkaar ontmoeten.

Meer weten
09:00 - 16:30

Digital Transformation Day

How to thrive in this ever-changing climate of technological innovations? Digital Transformation Day returns in 2020 for its 4th and largest edition to answer precisely this question.

Meer weten
09:30 - 17:00

Belga: Social media en online PR

In deze workshop van Belga staan deze vragen op het programma: Hoe gaan journalisten om met social media? Hoe gebruikt u LinkedIn, Twitter, Facebook e.a. als PR-tool? Praktijkgerichte oefeningen komen aan bod.

Meer weten
09:30 - 17:00

Belga: Persrelaties

In deze workshop van Belga worden het medialandschap en de laatste trends geschetst en wordt het belang van persrelaties voor uw organisatie besproken. Tips en tricks en een oefening vormen het praktijkgedeelte van de workshop.

Meer weten