Een activiteit bekendmaken? Laat het ons weten.

Laden Evenementen
09:00 - 12:30

CommPass Masterclass: Digital Effectiveness

Hoe evalueer ik het succes of het falen van mijn digitale aanwezigheid? In deze sessie met Stéphanie Radochitzki krijgt u een overzicht van studies en data die in België voorhanden zijn en schotelen we u een paar praktische oefeningen voor.

Meer weten
09:30 - 17:00

Belga: Persrelaties

In deze workshop op 12 mei krijg je een overzicht van persrelaties in het algemeen en leer je hoe je tot een goed persbericht komt.

Meer weten
09:00 - 12:30

CommPass Masterclass: Programmatic in de praktijk

Hoe worden campagnes in programmatic opgezet? Waarom is programmatic interessant, en wanneer kan ik het best inzetten? Het doel van deze les met Pieter Jadoul is de mystiek die rond programmatic hangt weg te halen door de systemen te laten zien.

Meer weten
17:00 - 23:30

BeCommerce Awards

Vele duizenden consumenten beoordelen samen met de jury de Belgische webshops. De uitreiking van al deze prijzen zal plaatsvinden op 14 mei.

Meer weten
19:00

UITGESTELD – BOA & BOCA Awards

The 30th BOA Awards - the Jubilee Edition - will be held May 14 to reward the best campaigns in communication, marketing, events and more. The BOCA - Best of Content Awards - will be presented on the same night.

Meer weten
09:30 - 17:00

Belga: Mediatraining

Tijdens deze opleidingsdag wordt u intensief getraind met het oog op een mogelijke confrontatie met de media. Zo overlopen we voorbereidingsoefeningen op een onverwacht interview, een persconferentie met camera en dergelijke.

Meer weten
09:00 - 12:30

CommPass: AMMA Research & Innovation

Op 26 mei worden in Bluepoint Brussel de inzendingen voorgesteld voor de AMMA Media Research of the Year, samen met de 5 nominaties voor Innovation & Development of the Year. De AMMA worden uitgereikt op 28 mei.

Meer weten