Laden Evenementen

FAM Roundtable: Women Join Forces

12:30 - 13:30
FacebookTwitterLinkedIn

8 maart staat helemaal in het teken van Internationale Vrouwendag. Maar valt er voor vrouwen dit jaar iets te vieren? Uit recent onderzoek blijkt dat de werkende vrouw door de coronacrisis zwaar onder druk staat. Het mentale welzijn van iedereen staat behoorlijk onder druk door de pandemie, maar vrouwen zijn het zwaarste getroffen.

De Female Association of Marketing (FAM) organiseert een online webinar waarin 10 vrouwen de hand uitsteken naar alle vrouwen in onze community en concrete tips & tricks delen om vrouwen te helpen omgaan met deze druk. Aan de hand van een ronde tafel gesprek wilt FAM vrouwen inspireren met concrete tools & tips en helpen hoe zij kunnen omgaan met de druk die ze hebben. FAM heeft daarvoor de krachten gebundeld en werkt voor dit event samen met een team van experten, waaronder Inclusify en YIN United.

Welke onderwerpen worden besproken. Work-life balance: hoe kunnen we een evenwicht vinden tussen thuiswerk, privé tijd, de kinderen en onze huishoudelijke taken? Hoe kunnen we duidelijk maken aan onze werkgever dat het soms niet lukt om alle werk gedaan te krijgen? Hoe vragen we hulp aan onze partner om bij te springen in het huishouden? Wat kunnen we leren van werkgevers als Deloitte of Telenet en wat doen zij om het welzijn van hun werknemers te beschermen en bevorderen?

Dit event sluit perfect aan bij de missie & visie van BAM en past helemaal binnen het Meaningful Marketing Framework. Dit werd opgebouwd om bedrijven te helpen relevant te blijven en hen te motiveren zich op Meaningful Marketing te richten. Het is bewezen uit onderzoek dat merken en bedrijven die zich focussen op gebalanceerde en inclusieve teams, meaningful zijn en ook veel beter scoren op de markt. Het is dus tijd om actie te ondernemen en vrouwen te helpen sterk te staan zowel in hun bedrijfs- als privéleven.

Sprekers:

Nederlandstalig gesprek:

  • Sophie Pollet – Telenet
  • Hanan Challouki – Inclusify
  • Kathleen Peeters – Deloitte
  • Liesbeth Dillen – YIN United

Host: Isabel Verstraete – President FAM

Franstalig gesprek:

  • Béa Ercolini – BEABEE
  • Anne-Clotilde Picot – IKEA
  • Maha Karim-Hosselet – MKKM
  • Sophie Docquier – Deloitte

Host: Isabel Verstraete – Présidente FAM