Laden Evenementen

Executive Master in Digital Marketing and Communication: IA Action

18:00 - 20:00
FacebookTwitterLinkedIn

Op 12 oktober organiseert de ‘Executive Master in Digital Marketing and Communication’ een workshop ‘IA Action’, gevolgd door een infosessie.

Een van de vele thema’s die aan bod komt in de opleiding Executive Master in Digital Marketing and Communication is artificiële intelligentie. Op de uitzonderlijke sessie van donderdag 12 oktober bent u welkom op een participatieve workshop over het thema van de generatieve AI. Deze sessie met David Grunewald duurt een veertigtal minuten en vindt plaats aan de Solvay Brussels School. Inschrijven kan hier.

Programma

  • 18u: Check-in
  • 18u15: Introduction by Hugues Rey
  • 18u20: AI interactive session with David Grunewald
  • 19u: Explanation of programme by Hugues Rey
  • 19u30: Networking drink

Inhoud workshop: Ontketen het potentieel van uw AI-assistent

Een interactieve workshop van 40 minuten waarin u de transformerende impact van collectieve intelligentie ontdekt. U leert hoe u efficiënter werkt door de belangrijkste AI-tools op de juiste manier te gebruiken.

Deze sessie is ontworpen voor toekomstige studenten van de Solvay Executive Master in Digital Marketing and Communication en dient als een praktische gids om van AI-tools uw eigen persoonlijke assistent te maken, zowel op het werk als in uw privéleven.

Via engineering en experimenten krijgt u belangrijke inzichten in codevrije AI-oplossingen aangereikt om uw skills aanzienlijk te verbeteren. Tijdens de sessie kunt u deze technieken actief testen op verschillende AI-platforms.

David Grunewald deelt meer dan 25 jaar ervaring in advertising en marketing. Hij doceert Digital Strategy and Advertising aan onder meer de ULB en ICHEC. Daarnaast begeleidt hij al een decennium de nieuwe generatie marketeers met baanbrekende trends en tools. Ook is hij oprichter van Pluginto.ai.

Kortom, u vertrekt weer naar huis met praktisch advies over hoe u uw efficiëntie kunt verbeteren door gebruik te maken van de kracht van collectieve intelligentie.

Er wordt van de gelegenheid gebruikgemaakt om na de workshop de verschillende modules van de Executive Master toe te lichten in een infosessie. Er wordt gezellig afgerond met een drankje om nader kennis te maken en uw vragen te beantwoorden.