Laden Evenementen

CommPass Starters Kit: Traditional Media Metrics

17:30 - 20:30
FacebookTwitterLinkedIn

WTF is a GRP?

Terwijl de nieuwkomers vandaag vooral kennismaken met Impressies, Unique Browsers en Real Users, worden de ‘legacy’ media vooral in kaart gebracht op basis van Contacten, Bereik, Herhaling en GRP. Het zijn twee verschillende werelden die vandaag naast elkaar bestaan en elkaar aanvullen. Maar hoe zit dat nu precies in elkaar? Wat is dat eigenlijk, een GRP? En wat is er goed aan?

Hoe kunnen we van impressies naar GRP gaan en omgekeerd? Al deze zaken komen aan bod in deze starters kit die vertrekt van de basisdefinities om zo het ABC van de klassieke media te schetsen. Met heel wat oefeningen op het programma. Breng uw gezond boerenverstand alvast mee.

Spreker: Wout Dockx (Media & Management Consultant, Mediaman)

Doelgroep: Digitale specialisten, of meer algemeen, starters in het ‘media vak’
Taal: De presentatie wordt gegeven in het Nederlands. De deelnemers kunnen reageren in de taal van hun keuze.

Waar: We weten nog niet hoe we deze cursus zullen organiseren. In normale omstandigheden is dit bij RTL House, Jacques Georginlaan 2 te 1030 Brussel. Het is evenwel mogelijk dat we naar een andere (grotere) zaal uitwijken, zodat we de social distancing kunnen respecteren. Mogelijk zal ook deze cursus online gaan. We bekijken dit in functie van de situatie in september.