Laden Evenementen

CommPass: AMMA Research & Innovation

09:00 - 12:30
FacebookTwitterLinkedIn

Welke Belgische research, innovatie of ontwikkeling verdient een prijs? Op 28 mei worden de AMMA uitgereikt, de Annual Master in Media Awards.

Elk jaar worden de meest markante research en de meest innovatieve ontwikkelingen in België ingezonden bij de AMMA. Dat geeft een interessant overzicht, waarbij u bovendien de mogelijkheid heeft om mee te participeren in het jureringsproces.

AMMA: Media Research of the Year

Alle ingediende dossiers worden gepresenteerd. De aanwezigen vormen de expertjury en kunnen hun stem uitbrengen op de 5 beste studies.
De toegekende punten tellen mee voor 20% in het finale resultaat, en de shortlist dient als basis voor de Finale Jury, die het beste onderzoek van 2019 zal verkiezen. De stemmen van CommPass-leden tellen dubbel.

De deadline voor de indiening van de dossiers is maandag 2 maart. Op dat moment zijn ook de dossiers voor deze categorie bekend.

AMMA: Innovation & Development of the Year

Presentatie van de 5 dossiers die in deze categorie genomineerd werden door de expertjury. Zo kan u in detail ontdekken welke specialisten of teams op een opmerkelijke wijze de kennis en de methodes voor planning van een medium hebben gestimuleerd en vernieuwd.

De dossiers worden door de expertjury besproken op 13 maart. Op dat moment zijn de 5 nominaties bekend.