De zomer van Radio 1: nieuwe stemmen en programma’s

FacebookTwitterLinkedIn
Radio 1

Nu de vakantie zijn hoogtepunt nadert, lanceert Radio 1 nog enkele nieuwe stemmen en programma’s om de zomer helemaal perfect te maken.

La La Liebens met Ilse Liebens
Ilse Liebens, bekend van o.a. Studio Brussel en Canvas, presenteert vijf weken La La Liebens. Ilse duikt voor Radio 1 de muzikale zomer in met warm aanbevolen festivaltips, de favoriete onderwegplaten van de luisteraar en een bak vol liefdevol geselecteerde platen. Elke werkdag van 13 tot 16 uur, vanaf maandag 24 juli tot vrijdag 25 augustus.

#weetikveel met Kobe Ilsen
Ook Kobe Ilsen is opnieuw van de partij op Radio 1. Hij lost Koen Fillet af als nieuwsgierigaard en dummie van dienst in #weetikveel en stelt vragen over kleine dingen in een grote wereld. Elke werkdag van 12 tot 13 uur, vanaf maandag 24 juli tot vrijdag 25 augustus.

De Ochtend met Michaël Van Droogenbroeck
Michaël Van Droogenbroeck komt de ploeg van de radioduiding versterken van 14 tot 25 augustus. Hij neemt tijdens de weekdagen de presentatie van De Ochtend voor zijn rekening. Dit programma is te beluisteren op weekdagen van 6 tot 9, en op zondag van 7 tot 10.

The Summer of Love met Zaki
The Summer of Love was een van de hoogtepunten van de hippiecultuur. De zomer van 1967 in San Francisco, exact 50 jaar geleden, spreekt nog altijd tot de verbeelding. Een beter excuus is er niet voor Zaki om de beste verhalen en muziek uit die periode op te diepen en te delen met de luisteraars. Elke zaterdag van 15 tot 18 uur, vanaf zaterdag 29 juli tot zaterdag 26 augustus.