You’ll Never Walk Alone op 180 radiozenders over heel Europa

FacebookTwitterLinkedIn

In heel Europa, en ook op een aantal zenders in de Verenigde Staten, klonk vrijdagochtend om klokslag 8u45 You’ll Never Walk Alone van Gerry & The Pacemakers. Het nummer was op 180 zenders te horen in meer dan 30 landen, waaronder België.

De actie was opgezet door dj Sander Hoogendoorn (foto) van de Nederlandse radiozender 3FM om alle medewerkers in de vitale beroepen die nu de samenleving draaiende houden, een hart onder de riem te steken.

Sander Hoogendoorn: “Deze is voor alle vakkenvullers, alle schoonmakers, alle maaltijdbezorgers, agenten en niet te vergeten onze helden in de zorg en het onderwijs. Jullie zijn niet alleen“.

In Nederland deden vrijwel alle grote zenders mee, van alle publieke zenders tot Radio 10, Veronica, Radio 538, Qmusic en 100% NL. Hetzelfde geldt voor België, waar het nummer gedraaid werd op onder andere Radio 1, Radio 2, Qmusic, MNM, Nostalgie, Klara, Joe, NRJ, StuBru en Willy, La Première, Pure, Classic21 en Vivacité.

Ook grote spelers in Groot-Brittannië als BBC Radio 1 en Radio 2 deden mee. Verder werkten stations uit Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Estland, Finland, Letland, Slovakije, Roemenië en Georgië mee.

Bron: Belga.
Foto: ©3FM.