Wolf heeft nu ook een eigen magazine, Wolf Magazine

FacebookTwitterLinkedIn

Naast het bier, de kledinglijn en Wolfnjoy komt Wolf nu met een gratis Wolf Magazine. Op 15 oktober is de eerste editie verschenen op 10.000 exemplaren. Het zal drie keer per jaar uitkomen.

 

“We willen met Wolf een sterk merk neerzetten, waarbij we uitgaan van beleving”, zegt zaakvoerder Peter Van der Borght. “Met ons magazine willen we een band scheppen met onze lezer en onze ervaringen met hen delen. Het opzet was dan ook een magazine te maken dat je met goesting leest, waarvoor je de tijd neemt om er in je luie zetel van te genieten. We mikken met het magazine op de ‘actieve levensgenieter` en daar staat geen leeftijd op. Een lifestyle magazine, ja, maar eentje waarbij de content uitnodigt om zelf de dingen die je leest te gaan doen. Kortom een magazine dat je zin geeft om te genieten van het leven, ‘a Wolf way of life` dus.”

 

“Wat er in ons magazine zoal te beleven valt?”, vult Bart Marrysael aan. “We laten de lezer proeven van een aantal uitzonderlijke plaatsen en uitdagingen. Zo gingen we langs bij Wout Bru in Schilde en creëerde Kris Lambrechts van The Food Lounge uit Tremelo speciaal voor dit magazine een gerecht van een sprookje.

We staken de grens over om de Wolfsberg aan de rand van de Groesbeekse bossen te ontdekken.

Ook de echte wolf, al te lang verketterd en daardoor bijna uitgestorven in onze regio, komt aan bod.

We laten de lezer kennismaken met de Wolfballon, de grootste warmeluchtballon van België en landen in Berlijn, één van de hipste steden van het moment. Voor de liefhebbers van extreme uitdagingen is er de Transalpine-Run.”

 

Bekijk Wolf Magazine in MediaSpecs.