IP Belgium plant een aantal speciale dossiers in het najaar

FacebookTwitterLinkedIn

In WAW verschijnt op 18 december een speciaal dossier gewijd aan de Oostkantons. Een streek die rijk is op elk vlak: toerisme, cultuur, gastronomie en economie. Een speciaal nummer dat de lezers begeleidt naar het nieuwe jaar en de goede voornemens die daaraan verbonden zijn: laten we genieten van mooie landschappen, proeven van al wat lekker is en het leven van de mooie kant bekijken.

 

TopSanté.com bereidt de lezer voor op een prima conditie voor het jaareinde. In november 2015 stelt de redactie u allerlei oplossingen voor om kleine winterkwaaltjes te voorkomen of er snel komaf mee te maken: griep, keelontsteking, verkoudheid, droge huid, enzovoort. U krijgt een heleboel tips en kostbaar advies om die ongemakken te bestrijden.

In december 2015 plant TopSanté.com een groot multidisciplinair dossier dat u moet helpen de feestdagen in uitstekende conditie door te komen. Make-uptips, heerlijke lichte feestrecepten, oplossingen om een indigestie tegen te gaan en oefeningen om al die uitgebreide maaltijden te compenseren.

 

Het eerste nummer van Vital ligt in de boekhandel. Het tweemaandelijks vrouwenblad voor de stedelijke, actieve vrouwen tussen 25 en 40 jaar heeft voor het 2de nummer een lanceeraanbieding van 30% op 1 pagina.