Whyte Corporate Affairs viert zijn 15de verjaardag

FacebookTwitterLinkedIn

Whyte Corporate Affairs wordt 15 jaar. Om die verjaardag te vieren, besloot het Whyte-team om 15 bijzondere momenten te organiseren, voortbouwend op de andere passies van Whyte-consultants.

Whyte Corporate Affairs wil van 2023 een bijzonder feestjaar te maken. Niet met één feest, maar met 15 bijzondere momenten: Whyte’s 15. Zo plannen ze o.a. bezoeken aan het nieuwe bierbelevingscentrum en een Belgisch wijndomein, trekken ze richting de Vlaamse Ardennen voor een flandrienbeleving of krijgen een deepdive in rugby.

Whyte Corporate Affairs werd in 2008 opgericht en positioneerde zich als eerste op de Belgische markt als ‘corporate affairs’-agentschap. Wat begon met de 4 stichtende vennoten groeide uit tot een team van ruim 40 consultants en twee kantoren (Brussel en Antwerpen). Ondertusssen dragen ook StudioTokyo (visuele storytelling) en Twyst (Brand PR & influencer relaties) bij aan het groeiverhaal van Whyte.

Whyte Corporate Affairs bezondigt zich nooit aan ‘communicatie omwille van de communicatie’, maar werkt aan de ‘license to operate’ van haar klanten – in de breedste zin van het woord. Met deze aanpak helpen Whyte-consultants, in een snel veranderende en complexe wereld, zowel het ondernemerschap van hun klanten als maatschappelijke verandering waarmaken. Dat maakt onze rol relevanter dan ooit”, aldus Joris Bulteel en Eveline De Ridder, partners die mee aan de basis lagen van Whyte.

Een verjaardag nodigt uit tot terugblikken, maar Whyties kijken vooral graag naar de toekomst. Van bij onze opstart waren we front runners in corporate affairs. We blijven investeren en grenzen verleggen om de beste oplossingen en kwaliteit te leveren. Stay tuned, the best is yet to come!”, voegen ze toe.