Whyte Corporate Affairs breidt uit met zes nieuwe medewerkers

FacebookTwitterLinkedIn

Het Belgisch onafhankelijk communicatiebureau Whyte Corporate Affairs verwelkomde recent zes nieuwe medewerkers in haar kantoren in Brussel en Antwerpen. Het communicatieagentschap telt nu samen met Twyst (brand PR) en StudioTokyo (branding & design), de andere agentschappen van de Whyte familie, meer dan 40 medewerkers.

Vanuit de kantoren in Brussel en Antwerpen werkt Whyte Corporate Affairs op dossiers met betrekking tot onder meer bedrijfscommunicatie, public affairs, issue management en crisiscommunicatie. Het team breidt nu uit met zes nieuwe (Associate) Consultants. Tim Vandesompele, Sarah Lermusiaux, Freek Niesten, Floris Keuppens en Mohamed Lamkoref zullen voortaan mee hun schouders zetten onder de verdere uitbouw van het kantoor nadat eerder ook Marguerite Kervyn het team vervoegde.

“In deze onzekere – maar ook zeer boeiende – tijden, is strategische en transparante communicatie belangrijker dan ooit. Als ondernemer vinden we het daarom belangrijk om te blijven investeren in ons team. De dossiers waarop wij werken worden in woelige tijden namelijk alleen maar crucialer. We willen daarom permanent klaarstaan om onze klanten op de beste mogelijke manier te blijven ondersteunen in hun communicatie-uitdagingen”, aldus Eveline De Ridder, partner bij Whyte.

De nieuwe medewerkers hebben een diverse achtergrond, zowel qua opleiding als qua beroepservaring.

  • Marguerite Kervyn studeerde Taal en Letterkunde aan de UCLouvain en versterkt het team na eerste werkervaringen bij Solvay en de European Organisation for Research and Treatment of Cancer (EORTC).
  • Sarah Lermusiaux heeft een master in Internationale Betrekkingen van de UCLouvain en begon haar professionele carrière als beleidsmedewerker bij de Amerikaanse Kamer van Koophandel in België (AmCham).
  • Mohamed Lamkoref studeerde Rechten aan de Universiteit Antwerpen en maakte nadien de overstap naar strategische communicatie. Hij deed ervaring op bij verschillende communicatiebureaus.
  • Freek Niesten studeerde af als psychologisch consulent (Thomas More University) en werkte tot voor kort als ombudsman en parlementair medewerker.
  • Tim Vandesompele studeerde Politieke Wetenschappen, met een specialisatie in nationale politiek, aan de UGent.
  • Floris Keuppens studeerde af als master Politieke Communicatie, na een bachelor communicatiewetenschappen aan de Universiteit Antwerpen.