Vlaamse influencers wonen en werken dit najaar samen voor DPG Media Advertising

FacebookTwitterLinkedIn

DPG Media Advertising laat dit najaar Vlaamse influencers samenwonen in een creators-huis. De Instagrammers, TikTokkers en YouTubers geven een kijk in hun leven en gaan samen aan de slag om nieuwe content te creëren. De naam van het project is nog niet gekend, net als de lijst met influencers die hun intrek in het huis zullen nemen.

Ludovic Lenaerts, Head of Influencer Marketing bij DPG Media: “De inwoners zijn jongvolwassenen, die elk op hun eigen manier een enorm bereik en fanbase hebben opgebouwd. In de eerste plaats kijken we hiervoor uiteraard naar de influencers die we vanuit DPG Media Advertising begeleiden in hun brand partnerships.

De content die de creatieve huisgenoten maken, zal niet enkel te zien zijn op hun eigen platformen. Je krijgt ook een blik achter de schermen op HLN en VTM GO.

Dit project past volledig in onze strategie om influencers breder in te zetten dan enkel op hun eigen kanalen. Het feit dat de content multiplatform aangeboden zal worden, maakt het project zowel voor de influencers als voor de partners nog interessanter. De fans krijgen veel meer te zien dan wat ze normaal te zien krijgen via sociale media.