Villo! geeft gratis jaarabonnement aan de helden van de coronacrisis

FacebookTwitterLinkedIn

JCDecaux wil iedereen die ten dienste staat van de burgers tijdens deze coronacrisis een hart onder de riem steken. De regie biedt het personeel in de zorgsector en personen die werken ten dienste van de bevolking, een gratis jaarabonnement aan voor het deelfietssysteem Villo! in het Brussels Gewest.

Via deze actie wil JCDecaux de mensen ondersteunen die dagelijks risico’s nemen om zieken te verzorgen, om in rusthuizen te werken, om ons te bedienen in voedingswinkels, ons dagelijks leven te verzekeren of onze veiligheid te garanderen.

Mensen die van het gratis abonnement gebruik willen maken, dienen zich voor 30 april in te schrijven via de mobiele applicatie of de website van Villo!. Onder de formule ‘abonnement Helden van elke dag’ zullen ze een document moeten invoeren om hun professionele activiteit te bewijzen. Dit bewijsstuk zal gecontroleerd worden en JCDecaux kan het abonnement beëindigen in geval van frauduleus gebruik. Het gebruik van fietsen langer dan een uur blijft wel ten laste van de gebruiker.

Er kan ook geopteerd worden voor de eVillo!, in dat geval zal een draagbare batterij thuis bezorgd worden bij de abonnee. Die betaalt dan maandelijks 4,15€ voor de huur van de batterij.

Bovenop deze promotie voor de helden van elke dag, zal Villo! voor al haar abonnees het gratis verbruik uitbreiden van een half uur tot een uur, en dit tot het einde van de lockdown periode.

Meer informatie op www.villo.be, of via de applicatie ‘villo! officiel’.