VICELAND lanceert op 1 maart in België, regie door Transfer

FacebookTwitterLinkedIn
Viceland

VICELAND is de nieuwe lifestyle- en cultuurzender van VICE. De Nederlandstalige versie zal vanaf 1 maart 24 uur per dag te zien zijn via het basispakket van Telenet op kanaal 21. Zowel de Nederlandstalige als de Franstalige zender zullen in de loop van het tweede kwartaal bij Proximus verkrijgbaar zijn, ook in het basispakket.

VICELAND biedt een mix van sterke internationale programma’s, gecombineerd met lokaal geproduceerde content. De programmering bevat series als Gaycation (met Ellen Page), Noisey (met Zach Goldbaum), F*ck That’s Delicious (met Action Bronson), Hate Thy Neighbor (met Jamali Maddix), States of Undress (met Hailey Gates) en Black Market (met Michael K. Williams).

De zender wordt gelanceerd met de VICELAND België Census, een documentaire waarin jongeren uit het hele land hun mening geven over onder meer zichzelf, politiek, drugs, seks, liefde, geld en klimaatverandering. De documentaire laat zien hoe het nu is om jong te zijn in België.

Transfer als commerciële partner

VICE heeft Transfer gekozen als reclameregie voor de Nederlandstalige en Franstalige VICELAND. Het zal exclusief verantwoordelijk worden voor de verkoop van televisiespots in België. Ook zal het non-exclusief de non-spot en premium online video inventory voor VICE verkopen.