Vernieuwde actuaformule en nieuwe stemmen bij Nostalgie

FacebookTwitterLinkedIn

Op 5 september start de Nostalgie nieuwsredactie met een vernieuwende actuaformule: ‘Nieuws in 1-2-3’. Vanaf 6u ’s ochtends krijgen luisteraars om het halfuur in 3 berichten alle actualiteit mee.

Hoofdredacteur Bart Van Langenhove licht toe: “Bij Nostalgie primeert de muziek, maar we willen natuurlijk onze luisteraars meegeven wat er in Vlaanderen en de wereld gebeurt. Je krijgt al het relevante nieuws in 1-2-3! Voor een nieuwsredactie is dat best een pittige uitdaging. Maar na een grondige voorbereiding en de nodige testen, ben ik heel blij met dat we nu met deze innovatieve en snelle manier van informeren kunnen uitpakken.

Ook is Nostalgie haar redactie aan het versterken. Bij Astrid in de Ochtend start er een nieuwe stem. Larissa Roose hoorde je tot voor kort ‘s ochtends bij NRJ en nu maakt ze de overstap naar Nostalgie waar ze samen met Astrid Philips en hoofdredacteur Bart Van Langenhove elke werkdag paraat staat. Ook in de avondspits bij Bjorn Verhoeven is er een nieuwe stem te horen: Michaël Joossens. Hij werkte bij MNM & NRJ.