UGC kiest Transfer voor de commercialisatie van reclameruimte in België

FacebookTwitterLinkedIn

UGC Belgium en Transfer hebben een overeenkomst ondertekend om vanaf deze zomer bioscoopzalen op de reclamemarkt te commercialiseren.

Deze samenwerking geeft ons de kans om cinema terug in het hart van de reclamemarkt te plaatsen“, aldus Bruno Plantin-Carrenard, COO UGC Belgium. “We zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van onze zalen en hun premium positionering zullen voldoen aan de verwachtingen van adverteerders en bureaus.

Bij Transfer zijn ze verheugd om UGC aan het portfolio toe te voegen. “Dit complementaire medium zal ons premium aanbod alleen maar versterken“, zegt Michel Dupont, General Manager Transfer. “We zijn dan ook bijzonder trots om ons steentje te kunnen bijdragen aan de commercialisatie van de dynamische bioscoopmarkt.

We geloven sterk in de synergie tussen televisie en bioscoop“, zegt Laetitia De Dycker, Sales & Marketing Director Transfer. “Die dynamiek biedt ons de kans om onze visie en strategie op de advertentiemarkt te bevestigen. Meer dan ooit opereert Transfer als videoregie binnen verschillende domeinen in de media.