Trends Top en B-information bundelen hun krachten

FacebookTwitterLinkedIn

Sinds 1 juli verenigen Trends Top (Biblo) en B-information (Euro DB) hun krachten. Beide vennootschappen gingen volledig op in Roularta Business Information, als onderdeel van Roularta Media Group.

 

Trends Top (de one-stop-shop voor actuele bedrijfsinformatie en performante webtools voor doelgerichte prospectie, salesmanagement en financiële analyse) en B-information (één van de belangrijkste spelers op de markt van handelsinformatie en data solutions) slaan de handen in elkaar en gaan verder onder de overkoepelende naam Roularta Business Information. Klik hier voor het productaanbod.

 

Algemeen directeur Burt Riské: “De combinatie van beide business databases geeft de gebruikers toegang tot de meest complete en actuele bedrijfsinformatie op de Belgische markt. Het online werkinstrument en communicatieplatform van Trends Top is de snelste weg naar dagelijks geactualiseerde informatie over ruim 400.000 bedrijven en bijna 700.000 beslissingnemers. Voeg daar de business-to-business database aan toe van B-information en u kan uw producten en services aan de meer dan 1,5 miljoen bedrijven, zelfstandigen, vrije beroepen en overheidsinstellingen in België bekend maken via gerichte communicatie. Dankzij de uitgebreide financiële informatie (met kredietadvies, kredietscore en betalingservaringen) volgt u de financiële risico`s op van uw klanten en leveranciers en vermijdt u wanbetalingen”.

 

Trends Top behoudt zijn adres in de Raketstraat, alsook zijn telefoonnummers en emailadressen. De website Trendstop.be blijft uiteraard actief en de volgende edities van de Trends Top 30.000 en Trends Top 5.000 verschijnen in december.