De twee Ministers van Media, Sven Gatz en Jean-Claude Marcourt, komen aan het woord in de driemaandelijkse publicatie van UPP

FacebookTwitterLinkedIn

UPP (Unie van de uitgevers van de Periodieke Pers) geeft zelf de driemaandelijkse publicatie “De Periodiek – Le Périodique” uit.

 

In de nieuwste Nederlandstalige editie lezen we een exclusief interview met Sven Gatz, Vlaams Minister van Media, over de printsector. Dit uitgebreide interview focust op de geschreven media en de magazines in het bijzonder. In het interview licht de minister zijn visie toe en geeft hij inzicht in het beleid dat hij voor de perssector wil voeren. Klik hier voor de volledige editie van De Periodiek.

 

In de recentste editie van Le Périodique vinden we een analyse van de steun aan de geschreven pers in de Federatie Wallonië-Brussel. Bij deze gelegenheid gaf de Minister van Media van deze federatie, Jean-Claude Marcourt, in een exclusief interview, zijn mening over de sector en de prioriteiten van de huidige legislatuur. Eveneens in dezelfde publicatie vindt u een artikel over de 6 miljoen euro overheidssteun die enkel de betalende dagbladen ten goede komen. Ontdek hier de volledige editie Le Périodique.