Transfer en Cartoon Network organiseren de Toon Cup

FacebookTwitterLinkedIn

Vanwege de coronacrisis is het Europees Kampioenschap voetbal uitgesteld naar de zomer van 2021. De meeste kinderen verheugden zich op een heuse voetbalgekte, maar daar stak COVID-19 dus een stokje voor. Ondanks alles bieden Transfer en Cartoon Network de oplossing zodat kinderen met hun favoriete Cartoon Network-figuren het veld op kunnen en het voetbal naar hun huiskamer kunnen halen.

Cartoon Network organiseert de Toon Cup 2020: een online voetbalwedstrijd waarbij je als speler je favoriete Cartoon Network personages kunt kiezen voor het door jou samengestelde voetbalteam. De Toon Cup 2020 App is beschikbaar via desktop, mobile, tablet web game en IOS/Android. De applicatie is sinds de lancering in de zomer van 2018 bijna 40 miljoen keer gedownload.

Transfer en Cartoon Network bieden je merk geweldige zichtbaarheidsmogelijkheden: van tv-reclame, tot online campagne voeren en zelfs visibiliteit in de app. De advertentieruimte is wel exclusief beschikbaar voor drie klanten, dus wordt het principe “first come, first served” toegepast.

Meer informatie over de samenwerkingsmogelijkheden is hier te vinden.