Top topicals voor de verjaardagsspecial van BRUZZ op 21 april

FacebookTwitterLinkedIn

Vijf jaar geleden werd BRUZZ boven de doopvont gehouden, als eengemaakt mediamerk van de Vlaams-Brusselse Media. BRUZZ heeft de vijf oude mediamerken vervangen: tvbrussel, FM Brussel, brusselnieuws, Brussel Deze Week en Agenda.

Vandaag staat BRUZZ bekend als een dynamisch Brussels stadsmerk met een nationale uitstraling. BRUZZ staat voor Brusselse actualiteit, cultuur, gemeenschapsvorming en urban vibes. Het is actief online, op social media, radio, televisie en in print.

Naar aanleiding van het vijfjarig bestaan publiceert BRUZZ Magazine op woensdag 21 april een extra dikke verjaardagsspecial. In de special wordt, samen met de Brusselaars die mee aan de wieg stonden van BRUZZ, teruggeblikt op de afgelopen vijf jaar. De publicatie van de special is het startschot van een gevarieerd verjaardagsprogramma, met live uitzendingen en feestelijkheden in het najaar.

BRUZZ organiseert ook een advertentiewedstrijd. Alle top topical-verjaardagsadvertenties uit de special verschijnen op de website en worden voorgelegd aan een jury van BRUZZ-journalisten en -presentatoren. Het team achter de sympathiekste advertentie wordt beloond met een etentje in een Brussels restaurant.

Extra informatie vindt u in onze database.