Sylvie Irzi wordt COO van IPG Mediabrands, Tom Van Hoof de nieuwe General Manager van Initiative

FacebookTwitterLinkedIn

Door de functie van COO in het leven te roepen, geeft IPG Mediabrands het startschot voor een nieuwe fase in de transformatie van het bedrijf. Het heeft trouwens ook net een nieuwe baseline gekozen: Dynamic By Design.

 

Consumenten evolueren heel vaak sneller dan merken. Het is essentieel dat er wordt overgestapt naar een dynamische, behendigere communicatie, waarbij ingezet wordt op technologie en zeer geavanceerde expertisepolen, die geïntegreerd rond de businessdoelstellingen van elke adverteerder samenwerken.

 

Sylvie Irzi (links op de foto): “Ik ben bijzonder blij dat ik deze nieuwe uitdaging kan aangaan en de gestage transformatie van ons bureau mag leiden om geïntegreerde of verticale oplossingen aan te dragen die voldoen aan de wensen en noden van onze klanten”.

 

Tom Van Hoof is Initiative (het media agency van de IPG Mediabrands groep) vier jaar geleden komen versterken als Client Service Director. Vandaag komt hij als General Manager aan het roer van Initiative.

 

Tom Van Hoof: “De knappe groei die Initiative de voorbije jaren heeft opgetekend, het steeds bredere gamma van onze expertises en onze tomeloze energie vormen samen de winnende combinatie die blijft maken dat je niet om Initiative heen kunt. Om onze klanten het best mogelijke niveau van onze diensten en competenties te garanderen, zullen wij onszelf voortdurend in vraag blijven stellen”.

 

Isabella Campellone versterkt het Initiative team als Client Service Director.

 

Isabella Campellone (rechts op de foto): “Mijn ervaring in de media, zowel aan adverteerderszijde als mijn focus op e-commerce, stellen me in staat om voor een nieuwe samenwerkingsdynamiek tussen de verschillende expertises binnen het bureau te zorgen. Als business partner, treed ik optimaal op voor onze klanten en ondersteun ik het ganse team. Mijn leidmotief zal erin bestaan onze klanten doeltreffende, vernieuwende en geïntegreerde oplossingen te garanderen”.