Sport Voetbal Magazine verschijnt als vernieuwd maandblad

FacebookTwitterLinkedIn

Op vrijdag 4 februari ligt het eerste nummer van Sport Voetbal Magazine als maandblad in de winkel. Met dit vernieuwd blad schakelt het magazine van Roularta over naar een maandelijks ritme.

De maandelijkse verschijning past in de nieuwe formule die Sport Voetbal Magazine voortaan hanteert. Behalve het maandblad zijn er dit jaar ook vier wielerspecials (los te verkrijgen in de winkel, maar inbegrepen voor de abonnees).

Daarnaast is er ook de verdere ontwikkeling van de website Sportmagazine.be waarin de voetbal- en sportactualiteit wordt gevolgd. De redactie houdt de vinger aan de pols met een dagelijkse nieuwsbrief met een overzicht van de nieuwste artikels en het laatste sportnieuws.

Hoofdredacteur Jacques Sys: “Sport Voetbal Magazine gaat na wat er overblijft als de lichten in het stadion zijn gedoofd. Het blad speelt voluit de kracht van kwaliteitsvolle journalistiek uit: om beter te informeren is het soms nodig om te vertragen. Een breed uitgesmeerd en in de diepte uitgewerkt thema fungeert als geraamte van elk nummer. Zoals deze maand waarin het blad niet alleen stilstaat bij de problemen in het Belgisch voetbal, maar ook oplossingen aanreikt.

Meer info over Sport Voetbal Magazine in onze Database.