Soniq Awards 2023: de jury is gekend, dossiers inzenden kan tot 19 januari

FacebookTwitterLinkedIn

De achtkoppige jury van de Soniq Awards 2023 is gekend. Deze wedstrijd is ondertussen aan zijn 4de editie toe en reikt een prijs uit in 4 categorieën.

Naast de oorspronkelijke “Sonic Branding” is er met  “Best Use of Radio” aandacht voor het gebruik van radio als motor voor commercieel succes. Met “Best Innovation in Audio” wil VIA vernieuwende initiatieven in het brede domein van audio in de spotlight brengen. Tot slot wordt er in  “Best Branded Audio content” gezocht naar merken die zich positioneren via de inzet van audio content (on demand of lineair).

De juryleden brengen verschillende competenties aan, elk vanuit een andere invalshoek. Er zitten zowel creatieven, producers, adverteerders, radiomensen, agency- als verenigingsprofielen bij.

De juryvoorzitter is zoals vorig jaar Paul Wauters (auteur, creatief directeur). De andere namen van de 8-koppige jury zijn: Kim Beyns (NGroup), Leen Renders (Geluidshuis), Zaki Lahbib (UBA) , Myriam Maes (FamousGrey), Thierry Mars (Egta), Catherine Ducamp (BNP Paribas Fortis) et Hakim Zemni (Insites Consulting).

De Soniq Award 2023 winnaars zullen worden onthuld op 16 februari 2023 op het event ‘Soniq – The Audio Celebration’ dat online zal doorgaan.

De deadline voor het insturen van dossiers is vastgesteld op 19 januari, middernacht. Alle info over de awards kan gevonden worden op de website van VIA.