Serviceplan Belux en Ludwig trappen samenwerking af met nationale communicatiecampagne voor Emile Weber

Mediaplus (Serviceplan Group)
FacebookTwitterLinkedIn

Serviceplan Belux associeerde zich met Ludwig in Luxemburg en vormde aldus het communicatiebureau Serviceplan BeLux x Ludwig. De alliantie van beide bureaus, Serviceplan en Ludwig, werd ingegeven door de gedeelde ambitie om nieuwe communicatiekansen te creëren in het Groothertogdom. Dankzij dit partnerschap biedt Serviceplan BeLux x Ludwig zijn klanten voortaan een 360°-communicatieaanbod dat inhouse expertise inzake creatie, productie, media, digital en strategie omvat, ondersteund door een grondige kennis van de Luxemburgse markt.

Met de groep Emile Weber, marktleider op het vlak van mobiliteit, businesstrips en -events in de Grande Région, verwelkomt Serviceplan BeLux x Ludwig zijn eerste klant voor de creatie van een nationale multimediacampagne.

Ik ben verheugd om voor deze nationale campagne te kunnen samenwerken met Serviceplan BeLux”, aldus Charles Nadler, CEO en campagneverantwoordelijke bij Ludwig. “Deze samenwerking zal ons in staat stellen al onze expertise op het vlak van reclame en communicatie in te zetten om te beantwoorden aan de doelstellingen van Emile Weber en de lokale culturele, sociale en economische kenmerken in de verf te zetten.”

De campagne die ‘All About Your Journey’ gedoopt werd, moet de nieuwe identiteit van Emile Weber promoten, maar ook zijn belangrijkste diensten, nieuwe identiteit en baseline in de schijnwerpers zetten om aldus zijn leiderspositie op de markt te herbevestigen.

Credits

 • Charles Nadler – Lead campagne & lead management Ludwig
 • Sylvie De couvreur – Client Services Director Serviceplan BeLux
 • Vanessa Sponar – Account Director Serviceplan BeLux
 • Delphine Goor – Media Lead Mediaplus (Serviceplan Group)
 • Dimitrios Lemonias – Creative Strategist Serviceplan BeLux
 • Tony Naudts Ducène – Creative Leader Serviceplan BeLux
 • Marc Thomasset – Art Director Serviceplan BeLux
 • Nathalie Strybos – Copywriter Serviceplan BeLux
 • Annick Kieffer – Lead design – Ludwig x Polenta
 • Stephen Korytko – Creative Lead & Concept – Ludwig
 • Rick Tonyzzo – Lead photographer – Ludwig
 • Jules Waringo – Lead production – Ludwig

Contact

Nancy Delhalle, CMO, n.delhalle@house-of-communication.com, +32 (0)488 288 361.

Serviceplan Group – Building Best Brands

Serviceplan is the largest owner and partner-managed agency group in Europe. In our House of Communication, the only fully integrated agency model, all manner of communication disciplines work under one roof; whether strategists, creatives, media, design or online specialists, CRM experts, market researchers or content specialists – at Serviceplan, everybody works together. The additional corporate brands within Serviceplan Benelux – Plan.Net, Mediaplus, and Make – also rank among the market leaders in their respective fields. What binds us all together is the passion to develop and to coach fascinating brands. Brands that are economically successful and that evoke emotions in the minds of consumers – in other words, Best Brands. Innovative communication is the path to this goal.