Samenvattingen van de Jupiler Pro League beschikbaar op Sportwereld.be, HLN.be en Sporza.be

FacebookTwitterLinkedIn

Mediahuis kocht de rechten aan om de samenvattingen van de Jupiler Pro League uit te zenden via Sportwereld.be. De voetbalsupporter kan voortaan op pc, tablet of mobile genieten van samenvattingen van alle wedstrijden, reacties, compilaties van de mooiste doelpunten en acties vanuit verschillende camerastandpunten.

 

De samenvattingen op Sportwereld.be worden via verschillende Mediahuiskanalen gepromoot: via de nieuwsbrieven van het Nieuwsblad en Sportwereld, social media en via de homepages en digitale kranten van Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen, De Standaard en Het Belang van Limburg.

 

Adverteerders bereiken deze uitgebreide doelgroep via pre-roll, post-roll en display advertising. Campagnes kunnen ook verschijnen in een bepaalde categorie zoals de mooiste goal of een compilatieoverzicht. Dit alles wordt als een speciaal project verkocht aan één exclusieve partner.

 

Ook de Persgroep kocht de rechten om de samenvattingen van de Belgische eerste voetbalklasse uit te zenden. Via HLN.be kunnen supporters telkens 75 minuten na afloop van een wedstrijd reeds de samenvatting bekijken.

 

De mogelijkheden voor adverteerders zijn talrijk: denk aan pre-roll voor de samenvatting, bannering errond, het claimen van een bepaalde categorie, enzovoort. De voorstellen hiervoor worden steeds op maat uitgewerkt. Voor crossmediale voorstellen inclusief de televisiezenders van Medialaan, wordt er doorverwezen naar de Cross Media Club.

 

Ook Sporza.be zal de hoogtepunten van alle wedstrijden tonen.