Roularta lanceert video ‘What’s up for fashion?’

FacebookTwitterLinkedIn

Roularta lanceert ‘What’s up for fashion?’, een video die helemaal draait om fashion en de manier waarop haar lifestylebladen mode tot bij hun lezers brengen.

De video geeft een blik achter de schermen van de (mode)redacties van Roularta’s lifestylebladen Knack Weekend en Le Vif Weekend, Feeling/GAEL, Libelle/Femmes d’Aujourd’hui en Trends Style. De hoofd- en moderedacteurs en stylistes van die mediamerken delen hun passie, hun inzichten en hun persoonlijke smaken en interesses. ‘What’s up for fashion?’ kondigt per magazine ook aan welke redactionele modetopics op de kalender staan.

Per titel presenteert de video bovendien de resultaten van een lezersenquête die Roularta Research uitvoerde. Dat onderzoek analyseert het koopgedrag op het vlak van mode en levert interessante inzichten op. Twee opvallende bevindingen die overkoepelend gelden voor alle lifestylebladen van Roularta Media Group: voor de aankoop van hun kleding halen de lezers veel inspiratie uit hun magazine en al shoppen ze ook online, ze kopen hun kleren nog altijd bij voorkeur in een fysieke winkel.

De video ‘What’s up for fashion’ kan u hier bekijken.