Roularta en Karabas organiseren samen ‘Vrienden van de Smaak powered by Knack Weekend’

FacebookTwitterLinkedIn
vrienden van de smaak

Roularta Media Group en het Limburgse communicatiebedrijf Karabas bundelen hun ervaring en organiseren voortaan samen diners voor particulieren en bedrijven in het kader van het concept ‘Vrienden van de Smaak powered by Knack Weekend’. De eerste editie vindt op vrijdag 19 mei plaats op de site van Fruitbedrijf Cocquyt in Meigem-Deinze met topchef Broes Tavernier.

Het concept van ‘Vrienden van de Smaak’ belooft een onvergetelijke ervaring te worden met exclusieve dinerbelevingen aan één lange tafel op unieke plekjes in heel België. Tussen de fruitbomen, in kloostertuinen, op het strand en zelfs met uitzicht op het mooiste panorama van Vlaanderen. Telkens een andere topchef laat de gemiddeld zeventig gasten genieten van een verrassend vijfgangendiner met lokale producten.

Roularta en Karabas zullen ‘Vrienden van de Smaak’ verder ontwikkelen, meer naamsbekendheid geven en onder het kwaliteitslabel ‘Knack Weekend’ verder laten groeien. Met dat nieuwe initiatief breidt Roularta Media Group haar 360°-strategie verder uit en versterkt Knack Weekend zijn positie in het gastronomische segment.