PR-bureau Ovide opent kantoor in België met Dorien Cox aan het hoofd

FacebookTwitterLinkedIn

Ovide Agency opent op 1 januari 2022 de deuren van haar Belgisch kantoor. Dorien Cox sluit zich aan bij het jonge PR-bureau en wordt mede-eigenaar van de Belgische hub. Sinds de oprichting twee jaar geleden is Ovide Agency vanuit Utrecht verantwoordelijk voor PR-campagnes voor klanten als Netflix, Swapfiets, Budbee, Dirk van den Broek en Thuisbezorgd.nl. Het kantoor in België is een nieuwe fase waarin Ovide met de ervaringen en groei van de afgelopen jaren verder durft te kijken dan de eigen landsgrenzen.

Dorien Cox brengt ruim 10 jaar ervaring uit de PR- en marketingwereld met zich mee. De afgelopen vijf jaar gaf ze leiding aan het team van PR-bureau Coopr in België waar ze verantwoordelijk was voor klanten als Thalys, IWG, IKEA en Netflix. Eerder werkte Dorien als PR Consultant bij RCA Group aan campagnes voor onder meer Coca-Cola en KitchenAid.

Dorien Cox: “Na tien jaar bij andere agentschappen, kreeg ik steeds meer zin om ook zelf te gaan ondernemen. Samen met de Nederlandse partners de kans krijgen om Ovide België op te richten, is de uitdaging waarnaar ik op zoek was. Ik geloof sterk in de formule van Ovide en ben ervan overtuigd dat het agentschap een meerwaarde zal zijn voor de Belgische markt.”