Olivier Fey sluit zich aan bij Mediafield en Media Expo

FacebookTwitterLinkedIn

Na twee jaar bij Clear Channel en 20 jaar bij Posterscope te hebben doorgebracht, waar hij de functie van Head of Posterscope bekleedde, besloot Olivier Fey om actief te blijven in de OOH-sector. Vanaf 13 september vervoegt hij het team van Mediafield en Media Expo, onder leiding van Mathieu France, als commercieel directeur.

Olivier Fey: “Mathieu en ik kennen elkaar al 18 jaar. Hij is net als ik een echte affichageliefhebber. We delen dezelfde waarden, zowel op professioneel als op menselijk vlak. Na 20 jaar aan de kant van de OOH-specialist te hebben gewerkt, ben ik volledig overtuigd van het potentieel van de Mediafield en Media Expo producten. Ik kijk ernaar uit om het team te vervoegen en een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling.”

Mathieu France: “Het is geweldig nieuws dat Olivier heeft ingestemd om ons team te vervoegen. Het is een genoegen en een eer om een commercieel directeur met een dergelijke expertise in ons midden te mogen verwelkomen. Het moedigt ons aan om door te gaan met het ontwikkelen van unieke (D)OOH-media, om onze missie te volbrengen: het leven van de medemens kleuren op een uitzonderlijke manier.”