Nieuwe tool van Student.be moet professionals en studenten elkaar sneller laten vinden

FacebookTwitterLinkedIn

Bedrijven, winkeliers en horeca-uitbaters moeten zich vaak aanpassen aan onverwachte wendingen zoals een werknemer die lastminute afzegt of een overvol terras bij de eerste zonnestraal. Met Student.be kunnen werkgevers snel en efficiënt beschikbare kandidaten vinden om hun team te versterken.

 

Florence Loumaye, mede-oprichtster van Student.be: “Student.be heeft meer dan 6.000 bezoekers per dag en een ruime database van 100.000 jongeren op zoek naar een studentenjob. Dankzij dit netwerk kunnen we werkgevers garanderen dat ze in enkele minuten de geschikte jobstudent vinden. Werkgevers en studenten kunnen hiervoor gebruik maken van de website of de app Stujobs. Hiermee bieden we professionals een oplossing op maat aan”.

 

Hoe werkt het? Via de website of de app duidt een werkgever de vereiste vaardigheden, de locatie en het uurrooster van de job aan. Op basis daarvan stelt Student.be een lijst van jobstudenten op die beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Werkgevers kunnen hieruit hun selectie maken en studenten worden vervolgens voor deze job uitgenodigd. Studenten kunnen deze in één click aanvaarden of weigeren. Op basis van de antwoorden, kiest de werkgever dan de meeste geschikte kandidaat.

 

Student.be en Stujobs zijn volledig gratis voor studenten. Tijdens de lanceringsfase is het ook gratis voor werkgevers. In een later stadium zullen werkgevers op basis van een eenmalige betaling van 5€ per zoekopdracht of via een maand- of jaarabonnement de ideale jobstudent snel en gemakkelijk kunnen vinden. Dankzij de lancering van deze nieuwe tool biedt Student.be een antwoord op de vraag van een arbeidsmarkt die op zoek is naar meer flexibiliteit.