Nieuwe hoofdredactrice voor Story: An Meskens vervangt Annelies Roebben

FacebookTwitterLinkedIn

Annelies Roebben, die de voorbije 7 maanden aan het hoofd stond van Story, gaat naar Het Laatste Nieuws. An Meskens, die overkomt van Dag Allemaal, wordt de nieuwe hoofdredactrice.

 

Annelies Roebben maakte 6 jaar geleden de overstap naar Story waar ze, eerst als rechterhand van Thomas Siffer en nadien van Frederik De Swaef, Story weer mee op de kaart zette als showbizzblad. Als hoofdredactrice loodste Annelies de ploeg door woelige maanden. Ze zorgde ervoor dat de overname en de verhuis van Story naar De Persgroep zo goed mogelijk verliepen. Vanaf januari zal Annelies de eindredactie van Het Laatste Nieuws versterken, de krant waar ze 17 jaar geleden haar carrière begon.

 

An Meskens wordt de nieuwe hoofdredactrice van Story. An werkt al 16 jaar in de media en kent de BV-wereld door en door. Ze begon als redactiecoördinator bij TEEK, was persverantwoordelijke van JIM en Qmusic en verdiende 12 jaar haar sporen bij Dag Allemaal, waarvan vier als adjunct-hoofdredactrice. An zal de Story-redactie aansturen in een vernieuwingsoperatie, waarvan de eerste resultaten snel zichtbaar zullen worden.