Nieuw Belgisch PR-bureau: Famous Relations

FacebookTwitterLinkedIn

Twee jaar na de intrek van reclamebureau Famous herbergt het Wivina-klooster te Groot-Bijgaarden vandaag ook het onafhankelijke PR-bureau Famous Relations. Deze afgeleide van het reclamebureau bestaat uit Liesbeth Pyck, Anne-Cécile Collignon en Wim Van der Linden.

 

Marc Fauconnier, CEO bij Famous: “Famous Relations is een logische volgende stap in de weg die PR de afgelopen jaren heeft afgelegd binnen creatief bureau Famous. In slechts enkele jaren werd PR een volwaardig onderdeel van communicatieplannen voor onze klanten. Toch merkten we dat binnen de wereld van PR andere regels en een eigen aanpak gelden. Daarom besloten Liesbeth Pyck en ikzelf een nieuw bureau op te richten”.

 

Met ervaring in zowel corporate communicatie, PR als reclame reikt Famous Relations niet enkel de hand aan organisaties die een betrouwbaar PR-bureau nodig hebben. Het daagt organisaties ook uit samen de stap te zetten naar de integratie van marketing, reclame en PR. Een formule die zij vandaag niet langer exclusief aan Famous-klanten bieden, maar ook openstellen voor elke organisatie die mee op de kar wil springen.

 

Liesbeth Pyck, zaakvoerder van Famous Relations: “We hebben alles in huis om klanten een uitgebreid dienstenpakket te kunnen bieden. Denk aan persrelaties, crisiscommunicatie, mediatrainingen, content marketing, digital PR en product launches. Bovendien hebben we jarenlange ervaring in geïntegreerde campagnes waarbij we PR aligneren met andere communicatiedisciplines. Een formule die werkt. We zouden het dan ook fijn vinden onze ervaring in de toekomst ook te kunnen delen met organisaties die niet noodzakelijk gelinkt zijn aan creatief bureau Famous”.