Newsweek lanceert eerste streaminggids ‘TV Digitaal’ en geeft special ‘De toekomst van onze gezondheid’ uit

FacebookTwitterLinkedIn

De nieuwste editie van Newsweek verschijnt op woensdag 27 mei en zal een Belgische primeur bevatten: de allereerste TV Digitaal, een nieuwe vaste bijlage. In de volgende editie komt ook Marc Van Ranst aan het woord in een interview voor een special over ‘De toekomst van onze gezondheid’. Ontdek de reclametarieven in onze database.

Belgen zijn enthousiaste gebruikers van streamingdiensten en dat werd tijdens de lockdown bevestigd. Het aanbod is zo groot en versnipperd dat het onmogelijk is om te weten welke films, series en documentaires zich wanneer en op welk platform afspelen. Er bestaat ook geen maatstaf die meet hoe goed een programma is en of het bij jouw smaak past. TV Digitaal biedt een antwoord op beide problemen en wordt zo de allereerste en enige streaminggids in Vlaanderen.

In dit nummer van Newsweek, ‘De toekomst van onze gezondheid‘, spreken we ook met de gezondheidsleiders van België, waaronder Marc Van Ranst en Paul Stoffels, en vragen we hen om een toekomstvisie te formuleren op hun vakgebied. Daarmee wordt de komende Newsweek de special die inzicht en perspectief biedt op onze gezondheidszorg, met inzicht in de sterktes en zwaktes van het huidige systeem en perspectief op Gezondheidszorg 2.0.