Lisa Blommaert nieuwe Sales Director bij DPG Media Advertising België

FacebookTwitterLinkedIn

Lisa Blommaert krijgt vanaf nu de positie van Sales Director bij DPG Media Advertising België. Als hoofd van de sales teams binnen de regie van DPG Media, stuurt ze de commerciële contacten met de adverteerders en teams aan en gaat ze verder de strategische krijtlijnen ontwikkelen.

Met een master Commercial Engineering & Marketing op zak, deed Lisa Blommaert in het verleden haar commerciële ervaring op in de FMCG-sector bij Mondelez International en Upfield. Ze stapte in 2019 als Sales Manager de gebouwen van DPG Media België binnen waar ze nu promoveert tot Sales Director.

Lisa Blommaert licht haar nieuwe opdracht verder toe: “Ik geloof in het belang van een sterke lokale connectie met mediabureaus, adverteerders en hun merken. Enkel door in dialoog te gaan met elkaar kunnen we elkaars uitdagingen begrijpen en elkaar versterken in de toekomst. We willen onze teams maximaal laten connecteren met de markt om samen te zoeken naar de juiste oplossingen, en merken meer dan ooit te verbinden met de consument dankzij data, entertainment en de kracht van onze lokale mediamerken.

Lisa Blommaert rapporteert in haar nieuwe functie aan Julie Neyman, Directeur Advertising bij DPG Media Advertising België.