Libelle TV presenteert haar voorjaarsprogrammatie 2015

FacebookTwitterLinkedIn

Deze voormiddag (28/01) heeft in de gebouwen van Sanoma de presentatie over het voorjaar van Libelle TV plaatsgevonden. Met een bereik van 1,7 miljoen kijkers per week, is de zender zeer tevreden over de behaalde resultaten.

Voor komend voorjaar kiest de zender voor een mix van eigen programma`s met een lokale insteek en nieuwe fictie.

 

Nieuw:

– Onderweg: Ilse Van Hoecke trekt doorheen Vlaanderen op zoek naar mensen met een authentiek verhaal dat raakt en blijft hangen. Je kijkt even mee in het herkenbare of verrassende, maar altijd boeiende leven van gewone mannen en vrouwen.

– In Alle Steden Thuis: Chef-kok Wim Ballieu kookt voor de hele stad. Met een echt streekproduct tovert hij telkens opnieuw een smakelijk gerechtje uit zijn foodtruck.

– Woondromen: Interieurarchitect Filip Deslee helpt een gezin met hun verbouwingsvraag.

– De Vierkante Meter: Tuinprogramma waarin drie gezinnen worden gevolgd die de handen uit de mouwen steken voor een kleinschalig tuinexperiment. Voor tips en goeie raad kunnen ze rekenen op groenexpert Laurence Machiels.

– Save the Date: Elke week verrast gastvrouw Ilse Van Hoecke een duo dat een feest wil aankondigen. Het tweetal krijgt een heuse verwenbehandeling. Het resultaat wordt dan op een originele locatie vastgelegd door een fotograaf. Zo gaan de feestvierders naar huis met een nieuwe look én een persoonlijke uitnodiging voor vrienden en familie.

– Last Tango in Halifax: Een bekroonde Britse serie waarin Celia Dawson via het internet weer op het spoor komt van haar oude vlam Alan Buttershaw, die ze voor het laatst zag in 1953.

– Offspring: Gloednieuw Australische drama-komediereeks waarin je een blik krijgt op het leven vol ups en downs van verloskundige Nina Proudman en haar familie.

– Threads: Reality programma waarin elke week drie super getalenteerde jonge modeontwerpers tegen elkaar strijden.

 

Vaste waarden met een nieuw seizoen:

– Ilse Kookt: Ilse D`Hooge toont hoe ze erin slaagt om elke dag een gevarieerde maaltijd op tafel te zetten voor haar gezin.

– Spoor 18: Een lifestyle talkshow met straffe gasten, warme verhalen en interessante tips.

– De Zoete Zonde: Wim Ballieu gaat elke week aan de slag met twee bereidingen: een basisrecept én zijn eigen creatieve invulling ervan.

– Grenzeloos Verliefd: Nederlandse mannen en vrouwen worden gevolgd die de liefde van hun leven hebben gevonden in het buitenland.

– Rode Rozen: De dagelijkse soap die zich afspeelt in het Duitse Lüneberg.