Kristof Windels wordt strategic director en partner bij Wavemakers

FacebookTwitterLinkedIn

Communicatiestrateeg en ex-journalist Kristof Windels komt bij Wavemakers aan boord als partner en strategic director om samen met oprichtster en bezielster Elke De Mayer de verdere uitbouw van het PR- en communicatiebureau mee vorm te geven.

Na een journalistieke carrière van 12 jaar werd Kristof Windels woordvoerder en communicatiemanager. Eerst in de politiek en vervolgens in de bedrijfswereld voor bedrijven zoals Ghelamco Group. Sinds januari 2019 was Kristof aan de slag bij Skinn Branding Agency als merkstrateeg.

Sinds de coronacrisis zien steeds meer merken en organisaties de meerwaarde van een helder en doordacht strategisch communicatieplan“, zegt oprichtster Elke De Mayer. “Met Kristof halen we nu een strateeg aan boord die ons kan bijstaan om een antwoord te bieden op deze stijgende vraag. Op die manier krijg ik zelf meer ruimte om samen met ons team de creatieve invulling en onberispelijke uitvoering van onze strategische communicatieplannen op te volgen en te coördineren”.

Toen Elke met het voorstel kwam om als tandem te gaan werken, heb ik niet getwijfeld”, zegt Kristof Windels. “Ze heeft met Wavemakers een pracht van een agency uit de grond gestampt en ik kijk ernaar uit om samen met haar en het team dat levenswerk verder uit te bouwen.