Kris Vervaet, CEO België en COO, vertrekt eind 2023 bij DPG Media

FacebookTwitterLinkedIn

Kris Vervaet, CEO DPG Media België en COO DPG Media Group, heeft besloten aan het einde van het jaar het bedrijf te verlaten. Zijn functies zullen na zijn vertrek niet opnieuw worden ingevuld.

Sinds 2018 was Kris Vervaet CEO van DPG Media in België, waar hij mede-architect was van de integratie van De Persgroep en Medialaan tot één bedrijf, en later van de samensmelting van DPG Media Nederland en DPG Media België. Daarnaast was hij als COO van de groep een belangrijke aanjager van de digitale transitie van de onderneming.

Ik wil Kris bedanken voor zijn bijdrage aan de groei van DPG Media“, zegt Erik Roddenhof, CEO DPG Media Group. “We hebben samen hard gewerkt om het bedrijf te laten worden wat het nu is. Met zeer mooie resultaten tot gevolg. Kris kan met trots terugkijken op een mooi parcours. We hebben samen het bedrijf omgebouwd naar een volledig geïntegreerde onderneming waarin de landsgrenzen steeds minder van belang zijn. Ik wil Kris van harte bedanken voor zijn bijdrage aan het succes van de onderneming en ik wens hem alle succes in de toekomst.

Het waren vijf mooie jaren waarin we één bedrijf zijn geworden“, vertelt Kris Vervaet. “We hebben onze organisatie en onze producten stevig getransformeerd om in te spelen op de digitale behoeftes van consument en adverteerder. Het was een hele eer om met zoveel talent samen te werken en met hen het verschil te maken in de markt. Ik wil dan ook iedereen van harte bedanken voor het geweldig avontuur dat we samen beleefd hebben.”