Komt u ook? De Video Experience Day op 6 juni in Kinepolis Brussel

Video Experience Day
FacebookTwitterLinkedIn

Op dinsdag 6 juni organiseren AP Hogeschool en Kanaal Z de 24ste editie van de Video Experience Day in Kinepolis Brussel. Bent u ook benieuwd naar de laatste trends in corporate video? Dan kan u zich daar volop laten inspireren door de beste Belgische corporate video’s van het jaar.

33 genomineerden maken in verschillende categorieën kans op in totaal tien awards. Tijdens een inspirerend namiddagprogramma presenteren zij hun inzending op groot bioscoopscherm voor de jury en het publiek. Nadien delen enkele experts in een panelgesprek hun expertise over het centrale thema van de Video Experience Day: hoe kunnen bedrijven en non-profitorganisaties video optimaal inzetten voor employer branding?

Een uitgebreid walking dinner stoomt het publiek vervolgens klaar voor het hoogtepunt van de dag: de awardshow. Tot slot kan u uw horizon nog verder verbreden door te netwerken met gelijkgestemde experts en creatieve geesten in de corporate videowereld.

Wilt u meer te weten komen over de inzet van video in the war for talent? Legt u graag contacten met professionals uit de video, communicatie- of marketingsector? Ziet u hierin een unieke kans voor uw bedrijf en wilt u zeker zijn van uw plekje op de Video Experience Day 2023? Bestel dan snel uw ticket via videoexperienceday.be!