Kom in contact met de juiste redacteur dankzij MediaSpecs

FacebookTwitterLinkedIn

MediaSpecs werkt al 6 jaar nauw samen met uitgevers/regies en heeft hierdoor een geloofwaardige positie opgebouwd als aanbieder van hoogwaardige content aan communicatie- en PR-professionals in de sector.

 

In de database van MediaSpecs staat bij elke titel sowieso één redactie-adres. De gegevens die u daar kan terugvinden zijn de naam, telefoonnummer en e-mailadres van een redacteur of een algemeen redactie-adres.

 

Sinds kort heeft MediaSpecs een extra inspanning geleverd om een juist én volledig overzicht te krijgen van de journalisten of het redactieteam die voor een medium werken.

 

Voor titels met een grotere redactie is er nu een document met de volledige redactielijst toegevoegd. Dit is een PDF-document met een vaste structuur dat onder de naam ‘Redactielijst’ bij de titel teruggevonden kan worden. In dit document staan telkens de naam, e-mailadres, telefoonnummer en functie van de journalist/redacteur vermeld.

 

Om actueel te blijven, zullen regelmatig updates gebeuren en gaandeweg worden er meer en meer contacten in het systeem opgenomen.

 

MediaSpecs wil zich steeds verder ontwikkelen als het optimale werkinstrument voor communicatie- en PR-professionals in de reclame-/mediasector. Door ook de focus te leggen op de redactionele contacten, zullen we steeds relevanter worden in het aanreiken van kwalitatieve data aan onze abonnees.